Online töötuba. Alkoholi kuritarvitamise dünaamikad. Süsteemne vaade. Barry Krost (USA)

Äsja lõppes kursus Barry Krost´ga, teemal “Psüühika- ja isiksushäired peresüsteemides. Süsteemne lähenemine.” Kuna Barry on suurepäraste teadmiste, kogemuste ja oskustega konstellöör, siis siin on tema järgmine töötuba.
Aastal 2025 tuleb töötube veel ja lisaks tuleb ta Eestisse 4-päevast intensiivseminari juhendama – 21.-24. august psüühika- ja isiksushäirete teemal, kuhu lisasime veel diagnoose (ATH, autoimmuunhaigused jne.), mida äsja lõppenud kursusel ei käsitletud.
Bert Hellingeri järgi on alkoholism süsteemne teema ja sageli seotud puuduva meesterahva energiaga. Tema perekonstellatsiooni tööde läbi, avastas ta, et paljud sõltuvused, nagu mängurlus, uimastid ja alkoholism, on seotud puuduva isaga (või mehe energiaga). Paistab nagu sõltlane püüab sõltuvusega täita tühimikku, mille nende isa on jätnud. Alkoholi kasutatakse, et täita tühimikku, tuimestada tundeid ja lubada käitumist, mis on muidu keelatud, sealhulgas raevu ja agressiooni.
Kui vaatleme hoolikalt, võime märgata, et on mitmeid generatsioone, mis niiviisi alkoholi tarvitab ja neil ei ole õnnestunud muuta isade puudumisest tekkinud tundeid. Puuduva maskuliinsega leppituse leidmine on olemuslikult oluline, et taastada tervis ja perekonna heaolu ning täita tema puudusest tekkiv tühimik, turvalisuse ja armastusega.
See unikaalne perekonstellatsiooni töötuba sisaldab loengut/arutelu, juhitud meditatsiooni või harjutusi ja osalejatega perekonstellatsioone.
KELLELE TÖÖTUBA ON MÕELDUD?
Ainult väljaõppe saanud, tegutsevatele konstellööridele ja konstellatsiooni väljaõppes olevatele õpilastele. Registreerumisel palun märgi kus oled õppinud või õpid hetkel.
KOHTUMIST JUHENDAB BARRY KROST (USA)
USA´s tegutsev, 40-aastase kogemusega Perekonstellatsioonide ja perekonstellööride väljaõppe juhendaja, kehaterapeut, tervendaja. Life Coach, mentor juhendades erinevaid töötube, koolitusi erinevatel teemadel. Ta on õppinud mitmete, juhtivate konstellööride käe all: Bertold Ulsamer, Suzi Tucker, Stephan Hausner ja teised.
Registreeru osalema ja loe edasi siin: https://minad.ee/…/alkoholi-kuritarvitamise-dunaamikad…/
Kõiki 2024 ja 2025 sündmusi, mida tasapisi üles panen, saad jälgida minu kodulehel: https://minad.ee/sundmused/
Kohtumiseni,
Jaana Saar

Date

17 nov. 2024

Time

15:00 - 19:00

Korraldaja

Jaana Saar
Phone
5200108
Email
teraapia@minad.ee
Website
http://www.minad.ee